Filozofia si valorile noastre

Numele Montavit asociaza “muntii” (Mont-) cu “viata” (-vit) si este reprezentat pictorial in logo-ul companiei noastre dupa urmeaza:

  • Muntii reprezinta stabilitate, rezistenta si un refugiu pentru natura virgina
  • Soarele reprezinta energia durabila si principala sursa de viata
  • Hexagonul este formula de baza a multor ingrediente farmaceutice active

Valorile sustenabilitatii si regionalitatii sunt fundatia, baza afacerilor de la Montavit, la care familia si fiecare angajat in parte sunt implicati.

Montavit este o companie traditionala din Tirol si propriile sale produse puternice reprezinta eficacitatea si abordarile de tratament complet noi si inovatoare.

Compania de familie Montavit este un partener de incredere – pentru pacientii, medicii si farmacistii, pentru angajatii, clientii si furnizorii sai.

Misiunea noastra

Nevoile clientilor nostri, ale pacientilor si ale profesionistilor in domeniul sanatatii ne dau impulsul pentru noi evolutii. Fie ca este vorba de imbunatatire galenica, manipulare sigura, administrare mai usoara sau cunoastere mai precisa a eficacitatii unui medicament sau dispozitiv medical.

De la materia prima la medicamentul finit si produsul medicinal: De zeci de ani, medicii, farmacistii si consumatorii si-au mentinut increderea in calitatea produselor noastre, calitate care satisface cele mai inalte standarde internationale. Siguranta pentru care garantam cu numele nostru.

Departamentul de cercetare si dezvoltare functioneaza in conformitate cu cele mai recente standarde internationale. Accentul se pune pe dezvoltarea noua si continua a ingredientelor active, a produselor finite si a formelor de dozare, precum si pe studiile clinice si studiile stiintifice.

Rezultatul este intotdeauna un produs Montavit inconfundabil, cu o promisiune clara, documentata de actiune care aduce o contributie decisiva la cresterea companiei pe piata interna, precum si la nivel international.

Montavit stabileste standarde

Produsele Montavit sunt raspunsuri la provocarile medicinei moderne, la cele mai recente descoperiri stiintifice si la nevoile speciale ale pacientilor si personalului medical. Acestea reprezinta solutii fiabile, eficace, abordari de tratament complet noi si inovatoare.

Fiind o companie farmaceutica independenta de top din Austria, Montavit s-a specializat in domenii terapeutice si aspecte clinice care provoaca mari suferinte pentru cei afectati. In urologie, Montavit este un pionier mondial in domeniul lubrifiantilor anestezici sterili pentru utilizare in cateterizare sau in alte interventii uretrale. 

Numar viza publicitate pagina web 4670/11.01.2023

Pur si simplu inteligent

Ce se afla in spatele filozofiei Montavit?