Management

Montavit este o companie farmaceutica, afacere de familie

 

Echipa de management consta in Dr. Oswald Mayr si Mag.Katherina Schmidt

 

Mag.Katherina Schmidt

Proprietar și director general al Pharmazeutische Fabrik Montavit Ges.m.b.H., Absam / Tirol.

Licențiat în Administrarea Afacerilor la Universitatea de Afaceri și Economie din Viena.

După absolvire, Katherina Schmidt (născută Mayr) a lucrat în Parlamentul European ca asistent al unui membru  în Parlament

În Austria a lucrat pentru Asociația Industrială a Austriei ca expert în educația tineretului și în educația duală.

În 2013, Katherina Schmidt s-a alăturat echipei Montavit și a preluat responsabilitatea pentru noile domenii ale Resurselor Umane și Controling. Din 2015, este în funcția de Director General pentru Resurse Umane, Finanțe, Control, Producție, Managementul Calității, Cercetare și Dezvoltare și Afaceri Medicale

 

Dr. Oswald Mayr

Director executiv şi partener al producătorului farmaceutic Montavit Ges.m.b.H. în Absam, Tirol.

Şi-a obţinut Doctoratul în Chimie la Universitatea Leopold Franzens din Innsbruck şi are studii post-universitare la Fointainbleau.

Ulterior studiilor, a obţinut primele experienţe profesionale la Abott Diagnostics în Elveţia şi Germania. În anul 1977, s-a întors în compania tatălui său, Montavit din Absam şi şi-a asumat funcţia de Director de Marketing pentru divizia de produse cosmetice. În anul 1992, Dr. Mayr a devenit Directorul Executiv al companiei. Din acel moment, el a condus compania (care este o afacere de familie încă din anul 1945) împreună cu soţia sa, Maria Regina.

În afara responsabilităţilor executive, Dr. Mayr este implicat activ şi în cele de ordin social. A fost Directorul Secţiunii de Industrie al Camerei de Comerţ din Tirol, Director Adjunct pentru Medicina Muncii din Tirol, Vicepreşedinte al Camerei de Comerţ din Tirol. Din anul 2002 şi până în anul 2008, Dr. Mayr a fost preşedintele Asociaţiei Industriale din Tirol. Începând cu anul 2008 el face parte din Consiliul Universităţii din Innsbruck.