Montavit
Medicamente care iti redau starea de bine

made in Austria

Din Tirol exportam in intreaga lume: de mai bine de 75 de ani, suntem o  companie farmaceutica de familie din Absam, aflata acum la a treia generatie, care cerceteaza, dezvolta si produce produse pentru a ajuta oamenii sa se simta din nou bine.

Principalele noastre domenii de activitate sunt urologia, ginecologia, tratamentul alergiilor si domeniul remediilor pe baza de plante. Clientii din intreaga lume isi pun increderea in eficacitatea  produselor noastre - produsele Montavit fiind prezente in peste 80 de tari la nivel international.  

Montavit totodata produce de mai multe decenii pentru numeroase companii cunoscute.

Obiectivul nostru: optiuni de tratament superioare - imbunatatirea durabila a starii de bine si a calitatii vietii. ADN-ul Montavit consta in intelegerea problemelor si dezvoltarea de solutii inovatoare pentru ameliorarea suferintei si gasirea unor tratamente medicale mai blande pentru pacienti.

 

 Noutati

La inceputul anului 2022, Pharm. Fabrik Montavit lanseaza in Romania produsul Dermodrin 30 mg/ 2 ml fiole solutie injectabila.

Dermodrin contine  difenhidramina, un antihistaminic clasic,  acum disponibil si sub forma de solutie injectabila, forma deficitara .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Este posibil sa fie de interes:

Picture Mountains and Sun
Ce se afla in spatele filozofiei Montavit?
Istoric Montavit
75 de ani de Montavit - partenerul profesionist in medicina pentru a va simti din nou bine. Din Austria, din 1945
Montavit Weltkarte

Montavit este o companie activa pe plan international dedicata raspunderii nevoilor oamenilor si pietelor.

Este posibil sa fie de interes: